+ 387 (030) 80 73 31 office@metalos.ba     BIH | EN | DE

DSC2057-841-960x550.jpgDirektor firme Metalos d.o.o Kreševo obišao trenutne i buduće partnere na sajmu.

Sajam IMM Cologne je međunarodni sajam namještaja koji se održava jednom godišnje u Kölln-u (Njemačka) i čvrsto se uspostavio kao vodeći sajam za industriju namještaja. Sajam predstavlja najnovije globalne trendove namještaja i dizajna enterijera za predstojeću sezonu i svake godine inspiriše mnoge tržišne inovacije. Tokom sedmice sajam je otvoren samo za posjetioce, vikendom otvara vrata privatnoj publici koja je u mogućnosti da dobije specijalizovane informacije i kupuje sugestije na temu namještaja, spavaćih sobe, enterijera, uređenja enterijera i dizajna.

Izlagačima će biti ponuđena mogućnost testiranja proizvoda ili tržišta na krajnjem potrošaču. Sajam u Kölln-u se smatra neophodnim komunikacionim forumom, važnim pokretačem i kreativnim centrom ideja u evropi.

Svako ko izloži ovde pridonosi globalnoj scene namještaja. Sajam prikazuje čitavo tržište namještaja i otvara vrata na globalnim tržištima, propraćen je visokokvalitetnim izložbama, trendovima i okruglim stolovima koji savršeno dopunjuju ponudu.

 

Zašto smo najbolji?

Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

footer logo

Metalos d.o.o.

Obala bb, Kreševo

tel : + 387 (030) 80 73 31

fax : + 387 (030) 80 03 23

office@metalos.ba

www.metalos.eu

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku! Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta. Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

METALOS d.o.o. - SVA PRAVA PRIDRŽANA
designer17.png