+ 387 (030) 80 73 31 office@metalos.ba     BIH | EN | DE

"Metalos" jedini izlagač iz BiH na prestižnom sajmu u Njemačkoj 

IMG_20200114_094813.jpg

Poznati bosanskohercegovački privrednik iz Kreševa Darko Kujundžić , vlasnik tvrtke Metalos, proteklih je dana boravio u njemačkom Nunbergu na prestižnom sajmu Perimeter Protection Nurnverg Messe 2020. Tvrtka Metalos jedini je izlagač iz Bosne i Hercegovine, te im je ukazana izuzetna čast.

Kujundžić za „Avaz“ ističe na da po prvi put predstavljaju novi proizvod u panelnim ogradama na ovom sajmu.

S ovim poslom sam se počeo baviti kao vrlo mlad čovjek. Prije 12 godina sam pokrenuo vlastitu trgovinu panelnim ogradama, nakon čega sam istražujući tržište uvidio mogućnost za vlastitom proizvodnjom panelnih ograda, umjesto uvoza. Nakon toga se odlučujem pokrenuti vlastiti biznis 2011. godine - kazao je Kujundžić.

Tvrtka Metalos bavi se proizvodnjom panelnih ogradnih sistema, čeličnih konstrukcija i metalnog namještaja. U poslu bilježi velike uspjehe, a proizvode izvozi diljem svijeta.

- Izvozimo u susjedne zemlje, Hrvatsku i Srbiju, ali i ostale zemlje kao što je Njemačka, Austrija, Italija, Češka, Danska, Švedska, Slovenija... u kojima je naša tvrtka zastupljena. Radili smo za mnoge velike i poznate kompanije širom naše zemlje, ali i Evrope - istaknuo je Kujundžić.

Također, Metalos je dobitnik brojnih priznanja i certifikata.

- Uz sve teške uvjete u kojem poslujemo, mi težimo da stalno investiramo u novu opremu, kao i u edukaciju i prijem novih uposlenih, kako bi mogli odgovoriti zahtjevima tržišta. Dokaz tome je i činjenica je da imamo novi proizvod u panelnim ogradama sa kojim po prvi put nastupamo na ovom sajmu - zaključio je Kujundžić .

IMG_20200114_094819.jpg

IMG_20200114_094806.jpg

 

Zašto smo najbolji?

Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

footer logo

Metalos d.o.o.

Obala bb, Kreševo

tel : + 387 (030) 80 73 31

fax : + 387 (030) 80 03 23

office@metalos.ba

www.metalos.eu

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku! Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta. Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

METALOS d.o.o. - SVA PRAVA PRIDRŽANA
designer17.png