+ 387 (030) 80 73 31 office@metalos.ba     BIH | EN | DE

Zenicka-zaobilaznica19_1.jpg

Otvaranje “Zeničke zaobilaznice” – Klopče – Gračanica – Hece – 11 kilometara

Otvaranje autoceste bit će upriličeno danas na dijelu ove dionice čime će BiH dobiti novih 20 kilometara autocesta.

U radovima je učestvovalo 60 podizvođača iz čitave BiH, a među njima i Metalos d.o.o. koji je bio angažiran za zradu i montažu zvučnih barijera(bukobrana) na vijaduktima i dionicama autoceste koridora Vc, zaštitne ograde na vijaduktima, izradu i montažu inoksnih nosača za signalizaciju u tunelima, izradu metalnih podnih rešetki u nišama tunela (SOS,hidro i elektro niše).

 

Zašto smo najbolji?

Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

footer logo

Metalos d.o.o.

Obala bb, Kreševo

tel : + 387 (030) 80 73 31

fax : + 387 (030) 80 03 23

office@metalos.ba

www.metalos.eu

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku! Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta. Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

METALOS d.o.o. - SVA PRAVA PRIDRŽANA
designer17.png