+ 387 (030) 80 73 31 office@metalos.ba     BIH | EN | DE

Metalne ograde

U slučaju potrebe za metalnim ogradama bilo kojeg oblika ili specifične namjene, mi vam stojimo na raspolaganju da svojim prijedlozima i idejama pomogne u konstruiranju i vizualizaciji ograde prema vašoj želji. U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju metalne ograde u kombinaciji sa drugim materijalima.

konstrukcije-lijevo.jpg

Kvalitet i zaštita

Iako su metali na prvi pogled čvrsti i nesalomljivi, oni kemijski reagiraju s okolinom, u kojoj se nalaze zato je neophodno iskustvo i tehnologija koju posjedujemo kako bi ovaj proces u potpunosti zaustavili.

Najbitnije je odabrati kvalitetan materijal i zaštitu ovisno o vrsti za što smo posebno specijalizirani pa tako se odlučujemo za:

  • Zaštita prevlakama ili premazima. Metalne prevlake imaju galvansko djelovanje i to su postupci cinčanja, eloksiranja, bruniranja.
  • Anodna zaštita je zaštita s plemenitijim metalom, može osnovni metal prevesti u pasivno stanje (čelici, nehrđajući čelici, aluminijeve, kromove i titanijeve legure)
  • Katodna zaštita je tehnika zaštite metala od korozije, čiji je osnovni princip polarizacija metalne konstrukcije na potencijal kod kojeg proces otapanja metala prestaje ili se odvija prihvatljivo malenom brzinom.
  • Zaštita inhibitorima je zaštita tvarima koje dodane u korozijski okoliš smanjuju brzinu korozije do tehnološki prihvatljivih iznosa, a dodaju se povremeno ili stalno u zatvorene sustave (iznimno u otvorene sustave).

 

Zašto smo najbolji?

Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

footer logo

Metalos d.o.o.

Obala bb, Kreševo

tel : + 387 (030) 80 73 31

fax : + 387 (030) 80 03 23

office@metalos.ba

www.metalos.eu

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku! Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta. Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

METALOS d.o.o. - SVA PRAVA PRIDRŽANA
designer17.png